Alegerea unei case poate fi un moment dificil, mai ales cand nu sunt fonduri suficiente pentru construirea ei. Pentru a economisi timp si bani, echipa noastra realizeaza containere de locuit la cerere, cu posibilitati de adaptare multiple.

Punem accent pe nevoile clientilor nostri, tocmai de aceea am conceput containerele personalizate, care vin realizate la cheie. Constructia unei case este extrem de costisitoare, pornind de la fundatie, pana la realizarea peretilor si a acoperisului. Instalatia sanitara si instalatia electrica reprezinta un cost suplimentar, in functie de complexitatea lor si de numarul de nivele pe care sunt realizate.

Din ce sunt realizate aceste containere de locuit?

Calitatea si siguranta sunt doua atribute esentiale in realizarea unei case. Tehno Container pune accentul pe produsele rezistente, care nu se deterioreaza chiar si in conditii de trafic intens sau vreme nefavorabila. Containerele modulare au planseul din tabla zincata dublu faltuita de 0,5 mm, vata minerala de sticla cu norma C1 de 100 mm, OBS de exterior de 18 mm si pot fi decorate cu linoleum PVC pentru trafic intens.

– Rezistanta portanta este de 400 kg/m2.
– Totodata, protectia contra umezelii datorata de vreme este asigurata de acoperisul din tabla zincata dublu faltuita de 0,5 mm, cu membrana hidroizolatoare, vata minerala cu norma C1 100 mm si pal melaminat de 18 mm, pe o structura metalica profilata la rece. Acesta nu retine apa, fiind dotat cu un canal de drenare a apei.

– Plafonul este un punct de interes, mai ales pentru instalatia electrica, astfel, acoperisul containerelor de locuit este prevazut cu instalatie electrica. Ea se poate face identic si pentru celelalte camere suprapuse, daca este vorba de un duplex sau un camin dat spre inchiriere. In functie de destinatia acestora, containerele pot fi decorate cu lemn, caramida aparenta, cu pereti din rigips sau cu spoturi si corpuri de iluminat elegante.

Astfel, te vei simti confortabil si te vei bucura de confortul casei tale, intr-un cadru 100 % personalizat si armonios.

Avantajele acestor containere de locuit sunt usurinta de amplasare in spatii retrase, dar cu terasamente amenajate, cum ar fi cele in zone rurale sau agricole, dar si relocarea prin utilaje speciale. Echipa noastra dispune de masini speciale si personal calificat pentru relocari rapide.