Containere modulare de vanzare

Suntem o societate specializata in productia de containere modulare. Vindem  containere modulare in toate localitatile din Romania.

Containerele modulare se pot folosi la: birouri cu diverse destinatii, spatii de prezentare, dormitoare, blocuri de locuinte, camine studentesti, magazine, locuinte de vacanta, ateliere de lucru si de reparatii, sali de mese, sedii firme sau institutii publice, hotel cu restaurant, motel.
Containerele modulare pot cuprinde un numar variabil de containere sanitare, cu dus, wc, pisoar, lavoar, oglinzi, savonier, boilere. Containerele modulare pot fi echipate cu toate dotarile dorite de client: bai complet echipate, aparate aer conditionat, lambriuri, jaluzele, etc. Containerele modulare se pot monta si demonta usor, astfel ca devin usor de transportat (intr-un camion pot incapea pana la zece containere, dispuse in pachete).

Modulele, in general, sunt alcatuite dintr-o structura metalica profilata la rece, cu materiale ce au grosimi cuprinse intre 3 si 12 mm.
Posibilitatea montarii si demontarii usoare a modulului fac din acesta un produs usor si ieftin de transportat astfel incat intr-un camion pot incapea pana la zece containere dispuse in pachete.
Atat planseul cat si acoperisul sunt imbinate în piese de colt, conform cu normele ISO de constructie a containerelor.