Servicii

Suntem o companie specializata exclusiv in producerea de containere, formata dintr-o echipa tanara care vine cu un suflu nou in constructiile de containere.

Cere o oferta
  • Tehno Container

Container monobloc

Cu un design robust si create dintr-o bucata, acestea imbina planseul de tabla zincata de 3 mm cu o hidroizolatie performanta si un acoperis rezistent contra frigului, soarelui si a umezelii.

Cere o oferta
  • Tehno container

Container modular

Cu pereti si acoperis din tabla zincata dublu faltuita, membrana hidroizolatoare si instalatie electrica sigura, containerele modulare pot fi accesorizate la cerere cu alte piese practice. Prevazute cu spatiu sanitar, cu WC, dus, chiuveta, instalatii sanitare, sau cu alte elemente destinate institutiilor publice, containerele modulare de la Tehnocontainer.ro pun confortul clientilor pe primul loc.

Cere o oferta
  • Tehno Container

Casa structura container

Avantajele unei astfel de alegeri sunt numeroase: finisarea rapidă, mobilitatea, prețurile accesibile (comparativ cu o prețul unei locuințe obișnuite), rezistență ridicată la cutremure și inundații, posibilitatea de a îmbina containerele în mod variat și faptul că o astfel de casă nu necesită întotdeauna autorizație de construcție.

Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cere o oferta
Tehno Container

Consultant Expert

Administrator – Tehno Container

Customer Retention Is The Cornerstone

+40754 651 806

Hai sa ne cunoastem!

Intra in legatura cu noi.

Tehno Container

Consultant Expert
+40754 651 806
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Prin trimiterea datelor mele sunt de acord să fiu contactat